little romance
+29
kasparovaivi
gabka1
Sarka
Célosie
MargitaM
sonrisa
Chaana
Haňule 72
artmarty
petrica
Babuse
henulka
radarka
zaza09
Hudyna
spirula
jitu
ajva
DitaB
Libuše
mika
Pantherka
Vladka
Havanka
LOLA
Vrtule
pacina
strawberry24
Admin
33 posters
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: little romance
holky já si spíše myslím,že poslední kapka byla že chce odejít ta Marta van Eck-nevím jak se to přesně píše "o(protože laura fakt nestíhá,a ona hodně věcí vyřizovala za ní...ale dvě holčiny to po ní chtějí převzít..tak nás tam dost chce zůstat..myslím,že když se to veme za správný konec "o) no zatím teda nový shop nehledám..ale tenhle kit už tam nedám..dám ho na blog přímo s odkazem na Pay pall,ale až asi během zítřka..tak pak dám vědět kdy do galerky na DST,ale na mimáč zítra platí normálně..jinak krásný ,úžasný ločka kočky
jéje, tak máš zas starost navíc...tak to od nich převezmi ty a je to!!!jinak držím palec, aby byla dobrá tržba, Kitík je super!!!
a holky se vytáhly, jako vždy, Ločka jsou úžasná
a holky se vytáhly, jako vždy, Ločka jsou úžasná
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
díky Eri,já už se vůbec nestresuju "o) fakt pohoda "o) dopadne to jak má "o) a to určitě nejlíp.."o) už jsem zase optimistka "o)
Can you translate the messages because I tried to understand your conversation with a google translator but it is not easy.
Thank you very much:)
If I understand SPD will close? If yes, is really the last shop that I saw close its doors! She is so popular!
Thank you very much:)
If I understand SPD will close? If yes, is really the last shop that I saw close its doors! She is so popular!
Cali- Poèet pøíspìvkù : 37
Cali yes SPD should be closed,this month....but I hope ,because two girls from SPD want to buy SPD from owner Laura so we will see.."o)
tak vkládám druhé ločko... Kit je super, krásně se z něho tvoří... Lenko, jsi prostě machr
Leni, děkuju za krásný kit a omlouvám se, že jdu tak pozdě s ločkem, ale měla comp na vylepšení, tak ted vůbec nic nestíhám
Holky úžasná ločka
Holky úžasná ločka
ivanekh- Poèet pøíspìvkù : 22
Leni prosímtě,když už máš na blogu klkačku na ten paypal.můžem dávat ločka na DST s odkazem na tvůj blog??Byla by škoda tak nádhernej kit pořádně nezpropagovat Jen se ptám,ať něco nezvorám
Chaano dík!
Chaano dík!
zlatíčka ,teď jsem to nahrála normálně na shabby "o) dnešním dnem má nové vlastníky a frčí se dál..bude probíhát nábor designérů "o)tak klíďo můžete dávat odkaz na shabby "o)
Sonriso, velká gratulace!!!!!
Leni, takže odkaz klíďo na shabby? Ok. jdu na to.
Akorát mi stále nejdou házet fotky do galerky na shabby. nevím proč. Nemám tam nikde "upload". Můžu jenom prohlížet ločka ostatních. Sama vkládat nemůžu. Nevím proč.
Akorát mi stále nejdou házet fotky do galerky na shabby. nevím proč. Nemám tam nikde "upload". Můžu jenom prohlížet ločka ostatních. Sama vkládat nemůžu. Nevím proč.
Mě šlo normálně vložit, ale musela jsem se přihlásit přes fórum...Chaana napsal:Sonriso, velká gratulace!!!!!
http://shabbypickledesigns.com/gallery/showphoto.php?photo=53980&ppuser=29087
sonrisa napsal:Mě šlo normálně vložit, ale musela jsem se přihlásit přes fórum...Chaana napsal:Sonriso, velká gratulace!!!!!
http://shabbypickledesigns.com/gallery/showphoto.php?photo=53980&ppuser=29087
Tak Sonriso, ani tak mi to nejde
holky jedine napsat přímo na Shabby..takhle to měly skoro všechny kočky,nevím proč to mají tak tatarsky..pak už jim to fachalo..jo jo,je to už normoš na Shabby..
...já taky stále nemůžu vkládat ločka a ani mi nepomohlo, když jsem napsala na Shabby...nikdo mi neodepsal...
mika- Poèet pøíspìvkù : 67
a zkusila jsem na Shabby vložit i toto druhé a jde mi to, tak nevím, kde je problém....
Leni omlouvám se, ale dřív jsem to nestihla.
Vaše dílka jsou nádherný.
a tady je moje.
Vaše dílka jsou nádherný.
a tady je moje.
Tadeasek- Poèet pøíspìvkù : 43
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: