little romance
+29
kasparovaivi
gabka1
Sarka
Célosie
MargitaM
sonrisa
Chaana
Haňule 72
artmarty
petrica
Babuse
henulka
radarka
zaza09
Hudyna
spirula
jitu
ajva
DitaB
Libuše
mika
Pantherka
Vladka
Havanka
LOLA
Vrtule
pacina
strawberry24
Admin
33 posters
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: little romance
Leni opět nádherný kitík děkuji,
je sice spíš pro holčičky,ale snažila jsem se vytvořit něco klučičího
Zase jsou tu samá parádní dílka
je sice spíš pro holčičky,ale snažila jsem se vytvořit něco klučičího
Zase jsou tu samá parádní dílka
Naposledy upravil jitu dne Sat Jan 08, 2011 8:05 pm, celkově upraveno 2 krát
jitu- Poèet pøíspìvkù : 45
Ahojky, tak já přidávám své dílko a chválím Lence parádní kit a vám holky super Ločka!!!
spirula- Poèet pøíspìvkù : 28
další dílečko je pro Leušku...krásné fotečky má modelka malá ...taky už scháním podobnou sukýnku pro tu moji parádnici
Havanka- Poèet pøíspìvkù : 36
teď jsem dorazila z práce "o) a ta nádhera co tady ne mě čeká no paráda,díky holky"o)
re: Little romance
Jak tak koukám ráčky pro Leušku vedou!!! I já měla skoro stejný nápad Mno aspoň máš Leni z čeho vybírat Lea je kouzelná Moc děkuji za kit a mějte se krásně
krásná dílka, holky taky přidávám jednoho ráčka...tentokrát je pro Pacinu...OMG...fabulous...one RAK for Pacina
WA by Gali
WA by Gali
holky, to je nádhera!!!!Leuška v tolika variantách, je to fakt modelka. Já konečně vyležela jakousi hnusnou chorobu, tak se taky do něčeho pustím.
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
pacina napsal:jupíííííí !!!!! Ivetko děkujíííí za krásného ráčka.Tu fotku zbožńuju
Tak to mě těší, že jsem trochu potěšila...mě ta fotka taky učarovala
teda holky já fakt zírám...ale fakt... ločka jsou dokonalý... je vidět, že už to máte všechny pořádně v ruce..:-))
taky přidávám svůj kousek... s kitem se mi dělalo úžasně... fakt jsem si to užila...Leni díky...
taky přidávám svůj kousek... s kitem se mi dělalo úžasně... fakt jsem si to užila...Leni díky...
henulka- Poèet pøíspìvkù : 36
I já zírám,jaká krásná LOčka tu jsou...ovšem to od Henulky,ty jo,to je něco ...nádhera
...se stydím sem dát teď to svoje
Kit je Lenko,nádherný,díky
...se stydím sem dát teď to svoje
Kit je Lenko,nádherný,díky
Babuse- Poèet pøíspìvkù : 19
Babuse...díky moc... vidíš jak se červenám???
Petrica...to je bomba... ten papír mě taky uchvátil,ale nenapadlo mě to dát do kupy tak, aby se mi to líbilo jako to tvoje...nádhera
Petrica...to je bomba... ten papír mě taky uchvátil,ale nenapadlo mě to dát do kupy tak, aby se mi to líbilo jako to tvoje...nádhera
henulka- Poèet pøíspìvkù : 36
holky já jsem dneska děsně unavená,to už se mi dlouho nestalo"o) asi to dneska brzy zabalím "o)krásný,překrásný dílka- zlatíčka děkujííí
Díky Henulko moc mě to těší.Mi se zase líbí tvůj nápad s knihou a ta fotka Andrejky je fakt moc krásná!!!!!!!!
holky, no já fakt zírám , krásná Ločka
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
little romance
Hezký večer holky,já teda zírám na ty nádhery tady
Kitík je úžasný,mám staženo hned jak přišel,jen nějak není čas je teda pravda,že kromě práce jsme si i užívali a tak ted když tatka odešel na noční tady sedím a snažím se něco vytvořit.Tak tady máte první pokus
Dobrou noc holkýýý já jdu ještě něco páchat
Kitík je úžasný,mám staženo hned jak přišel,jen nějak není čas je teda pravda,že kromě práce jsme si i užívali a tak ted když tatka odešel na noční tady sedím a snažím se něco vytvořit.Tak tady máte první pokus
Dobrou noc holkýýý já jdu ještě něco páchat
Haňule 72- Poèet pøíspìvkù : 89
little romance
tak tady je moje druhé skromné a ted opravdu hurá do postýlky,dobrou noc
Haňule 72- Poèet pøíspìvkù : 89
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: