little romance
+29
kasparovaivi
gabka1
Sarka
Célosie
MargitaM
sonrisa
Chaana
Haňule 72
artmarty
petrica
Babuse
henulka
radarka
zaza09
Hudyna
spirula
jitu
ajva
DitaB
Libuše
mika
Pantherka
Vladka
Havanka
LOLA
Vrtule
pacina
strawberry24
Admin
33 posters
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: little romance
aaa další várka nádhery teeeda Marti ten ráček,nemám slov naprosto vymakaný já dnes frčím na školení -se mi nechce "o)
Ahoj holky v Novém roce. Tak dodatečně všem pevnou ruku, skvělé nápady při scrapování a taky to zdraví. Nestačím zavírat pusu nad Vašema ločkama. To jsou nádhery. My jsme spíš víc doma než v práci a ve školce, ale co se dá dělat. Aspoň jsem našla trochu času na nový kit od Léni. Leni díky za něj bomba...
ani nevím jestli to tayd mám ještě dávat,když jsem zde viděla tu nádheru
Libuše- Poèet pøíspìvkù : 49
WOW, tolik krásných LOček přibylo!! Fakt super holky!
Zjistila jsem u Léni na blogu, nějak mi nechodí mailíky..
Zjistila jsem u Léni na blogu, nějak mi nechodí mailíky..
Jééé holky, to jsou nádhery!!!! Úžasná podívaná! Já se pustím do tvorby dneska nebo zítra, jsem maminka od telátek, mail s linkama jsem si "uklidila" do složky a zapomněla na něj
ty bláho Járo "o) Marti tohle je teda luxus,to snad ani neni možný,prostě dokonalý jdu si barvit hlavu "o) zítra jdeme zase tanyny/do tanečních pro"starce "/
Ty jooo holky, teď se uplně bojím vložit sem mezi Ty nádhery své ubohé Ločko. Máte to všechny prostě luxusní
MargitaM- Poèet pøíspìvkù : 46
Woooooow Célosie very beautiful page
Holky,máte úžasný dílka a ten kit je Leni moc kráásný!!!
Tady je moje první Snad se bude líbit
Ráček pro Leničku a její princeznu Leušku..Leni,máš úžasný fotky Leušky!
Holky,máte úžasný dílka a ten kit je Leni moc kráásný!!!
Tady je moje první Snad se bude líbit
Ráček pro Leničku a její princeznu Leušku..Leni,máš úžasný fotky Leušky!
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
...retro is in...
jsem se snažila z naskenované čb fotky udělat sepii, ale nic moc teda....a nesmějte se moc, už jsem prostě stará hůra
jsem se snažila z naskenované čb fotky udělat sepii, ale nic moc teda....a nesmějte se moc, už jsem prostě stará hůra
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
AHOJKY HOLKY,VŠEM VÁM PŘEJI PŘEKRÁSNÝ NOVÝ ROK,PLNÝ LÁSKY A ZDRAVÍ,ALE I PRÁCE A TVŮRČÍCH NÁPADŮ.VŠECHNY VAŠE DÍLKA TADY JSOU ÚCHVATNÉ,TAK TADY TAKY PŘIDÁM DVĚ SVÉ.PRVNÍ:
gabka1- Poèet pøíspìvkù : 43
Tady je můj druhý výtvor:-)Jedno z dvojčátek mojí ségry Justýnka
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
holky,díky moccc,dnes jsem zjistila nepříjemnou novinku Laura chce zavřít SPD ke 19.1.tak tam tento kit už asi nahrávat nebudu,navíc jsem docela zvědavá zda nám zaplatí...dvě holky si SPD chtějí od ní převzít.ale nevím nevím...zítra napíšu všem mailík..jak to teda bude s novým kitem..ach jo...no ale zase mi v tanečních šlo tango,"o)
Mrkni tu...
http://www.digishoptalk.com/boards/calls-15/designer-call-dreamland-digital-designs-265725/
Kolikery botky už jsi prošoupala? ...šikulenka po všech směrech...se tak někdo má
dobrou...valim do pelechu
http://www.digishoptalk.com/boards/calls-15/designer-call-dreamland-digital-designs-265725/
Kolikery botky už jsi prošoupala? ...šikulenka po všech směrech...se tak někdo má
dobrou...valim do pelechu
Ivet ,tam už jsem byla a nelíbilo se mi u nich "o( maj to tak tatarsky...botky mám dvoje zatím drží "o) manža už odpadnul,já jdu taky hajat "o)
Leni to je mi líto zase starost navíc. Přitom SPD vyhlašovala designers call.Tak to fakt nechápu,to jako nevěděla dřív,že chce skončit,to přece není rozhodnutí ze dne na den.
Teada tango říkáš.to bychom se s manžou asi přizabili,ale určitě i pořádně nasmáli
Teada tango říkáš.to bychom se s manžou asi přizabili,ale určitě i pořádně nasmáli
Leni, tak to jsem taky v šoku z toho SPD. na foru tam všechno jede jako normálně a ted tohle.
Paci, tak mě napadlo, že se jim třeba nepřihlásili moc dobré designérky, že ten call by třeba propadák a tak se Laura takhle rozhodla...
Paci, tak mě napadlo, že se jim třeba nepřihlásili moc dobré designérky, že ten call by třeba propadák a tak se Laura takhle rozhodla...
spirula- Poèet pøíspìvkù : 28
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: