small treasures
+23
Cipísek40
Vladka
gabka1
jitu
Haňule 72
artmarty
adasam
radarka
Lisah:)
zaza09
MargitaM
Pantherka
kasparovaivi
Tadeasek
b.l.a.n.k.a.
ajva
Chaana
Radka-S
mika
natascha
Cali
momadee
Admin
27 posters
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: small treasures
Tady je můj výtvor - Here is my LO
Kit je prostě perfektní, krásně se s ním dělá. Všechna LOčka jsou krásná. - Kit is just perfect, it´s a pleasure to work with. All the pages are beautiful!
Vrtule- Anonymní
Jitulko ,naprosto perfektní dílko.Momadee I am so sory Somebody have it OK somebody can not be able download it ..try it please again,but if it will not be able to download kit I will mus think other way .....
update!! I finally managed to get all links downloaded after taking a break. love the kit! everything looks fantastic!! Thanks Lenka!!
momadee- Poèet pøíspìvkù : 45
kit je nádherný.:-)) Taky mám hodně často problém s fotkama. jsem pro založit něco jako galerii pro ráčky.
A tady je moje ločko.
A tady je moje ločko.
Tadeasek- Poèet pøíspìvkù : 43
krásný Věrko,napíšu si to tady velkejma písmenama na papír a založím to asi zítra ,myslím,že je to dobrý nápad .Momadee huurah I am so happy 4shared sometimes working "o)
Leni kit je vážně úžasný, tady moje prvotina....všechna ločka z něj jsou nádherná
mika- Poèet pøíspìvkù : 67
Tak Leni, toto je má druhá stránka a já ještě jednou moc děkuji za tak krááásný kit. Pa a krásný víkendík!
Vrtule- Anonymní
Holky, takový krásný ločka tu máte, a já pořád nemám kit stáhnutej... prostě mi to zatím nejde... až usnou prckové, zkusim to znovu...
Jinak jsem taky "pro" založit album s fotkama
Jinak jsem taky "pro" založit album s fotkama
Tak se zadařilo už mám staženo (mimochodem, když to sečtu, tak jsem čekala hodinu a čtvrt!!!) hajzlíci to jsou
Hurá holky, mám staženo, po dvou dnech Galerka s fotkama pro RAK by byla skvělá věc. Taky bojuju, žebrám fotky kde se dá
Moje princezny neposedí, když chci nějakou fotku, musím jim slíbit, že je pak budu vozit na zádech jako koník a že budu hlasitě řechtak Jinak Ločka i kitík jsou zase supééééér Díky ti Leni a hodně úspěchů v nové práci přeju
Moje princezny neposedí, když chci nějakou fotku, musím jim slíbit, že je pak budu vozit na zádech jako koník a že budu hlasitě řechtak Jinak Ločka i kitík jsou zase supééééér Díky ti Leni a hodně úspěchů v nové práci přeju
kasparovaivi- Poèet pøíspìvkù : 38
děkuji mooc zlato tak sem založila "chlívek" members photos ,pár sem jich tam dala..tak kdo má může také s tím 4shared je to teda děs
Ahoj holky ...... jsou tady samý nádherný ločka ... Leni, kit je úžasný, měla jsem stejný problém se stažením, ale nakonec se ... ufffffff .... zadařilo ...... tady je mé první .....
Pantherka- Poèet pøíspìvkù : 65
ahojte scraperky! Tak já jsem si musela asi 300sekund počkat, ale jinak mi to šlo stáhnout v pohodě. Lenčo kitík je naprosto skvělý, díky za něj a všechna Lo, co jsem zatím viděla jsou taky parádní
MargitaM- Poèet pøíspìvkù : 46
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: