small treasures
+23
Cipísek40
Vladka
gabka1
jitu
Haňule 72
artmarty
adasam
radarka
Lisah:)
zaza09
MargitaM
Pantherka
kasparovaivi
Tadeasek
b.l.a.n.k.a.
ajva
Chaana
Radka-S
mika
natascha
Cali
momadee
Admin
27 posters
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: small treasures
Thought I'd let you know that I'm getting password not valid on the links for the kit!
Your pages are gorgeous can't wait to see the whole kit!
Your pages are gorgeous can't wait to see the whole kit!
momadee- Poèet pøíspìvkù : 45
Ohhh Lenka your pages are really gorgeous!!!!
I downloaded it and I love the old looking elements in it
amazing kit again!!!
I downloaded it and I love the old looking elements in it
amazing kit again!!!
thanks,thanks,thanks girls. Momadee do you write lenka1973 password?It should be ok,it was the same like Natasha links and she had links ok write when it was ok please
I was look on server 4shared and somebady was download ok,but there is so long time before downloading /190sec/ I thing is somewhere on 4shared problem,please try it during day Momadee,I hope it will be OK ,maybe"o)
Admin napsal:I was look on server 4shared and somebady was download ok,but there is so long time before downloading /190sec/ I thing is somewhere on 4shared problem,please try it during day Momadee,I hope it will be OK ,maybe"o)
I had a waiting time on 390 seconds yesterday it was 600 seconds so I think
it has to so with the server of 4shared Hope you will get this kit Momadee
Nádherný kit, Leni já jsem si kit stáhla bez problémů, ale už jsem slyšela z plno stran, že se jim teď stahuje špatně ze shared.
Ahoj všichni, já ten problém se stahováním mám. Když chci stahovat, tak klasika čekám 90 sec. a když už mi to dojede, objeví se link na stáhnutí a po kliknutí se mi to vrátí zpátky na začátek, kde se kliká a zase se čeká 90 sec a pořád dokola. Nestahuje se mi nic. Tak nevím, v čem je problém Já chci ten krásnej kit taky
zlatíčka ,těm co to nejde,tak to kdyžtak průběžně zkoušejte...v nejhorším by to šlo nahrát někam jinam vždy ten jeden aktuální kit tuším,že byl nějaký edisk nebo tak něco....komu to nepůjde ani během zítřka tak mi písněte....jinak nevím co tam na 4shared mají....sakra,sakra
Leni, právě jsem si stáhla tu nádheru, i když, byly to teda galeje Už se těším na tvořeníčko. Máš opět krásná LOčka. Obdivuju tě, jak to všechno stíháš.
+ Natascha - amazing page!
+ Natascha - amazing page!
Vrtule- Anonymní
parádní Raduš tady moje další dvě a jdu ven makat na zahrádku
https://2img.net/r/ihimizer/img180/1021/errerr.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img180/1021/errerr.jpg
ahoj všem...taky já mám bohužel ten samý problém jak už psala Chaana...takže trpělivě vyčkávám... ločka jsou úžasná, kit vypadá fakt bombasticky!!! už se na něj těším
hi girls, I have problem with download the link...I must wait 189sec...and long ...but kit looks really gorgeous...I pleasures on play with it your pages are fantastic girls...
Leni, bylo by možné poslat fotečky tvé princezničky? omlouvám se, jestli jsem moc troufalá
hi girls, I have problem with download the link...I must wait 189sec...and long ...but kit looks really gorgeous...I pleasures on play with it your pages are fantastic girls...
Leni, bylo by možné poslat fotečky tvé princezničky? omlouvám se, jestli jsem moc troufalá
já mám takový pocit zda to neblokuje 4shared schválně aby donutili lidi si koupit to luxusnější stahování,ach jo snad ne ,snad to bude zase ok.....Ivet něco pošlu....napadlo mě ,že by se tady na foru třeba založil "chlívek" na povedené fotečky dětiček a mohli by se půjčovat fotky..."o) jenže já co neudělám hned ,tak není a to mám u PC vždy papír kde si odškrtávám co musím udělat,fakt jak stará bába "o)ty fotky jdu poslat hned nebo zapomenu "o)
Admin napsal:já mám takový pocit zda to neblokuje 4shared schválně aby donutili lidi si koupit to luxusnější stahování,ach jo snad ne ,snad to bude zase ok.....Ivet něco pošlu....napadlo mě ,že by se tady na foru třeba založil "chlívek" na povedené fotečky dětiček a mohli by se půjčovat fotky..."o) jenže já co neudělám hned ,tak není a to mám u PC vždy papír kde si odškrtávám co musím udělat,fakt jak stará bába "o)ty fotky jdu poslat hned nebo zapomenu "o)
Tý jo, mi čteš myšlenky. Zrovna včera jsem na to myslela a už jsem měla i zprávu, že by bylo fajn tu mít Rak photoalbum, ale pak jsem si řekla, že už jsem toho napindala dost, tak budu mlčet Byla bych pro.... Ani tak ne s mým malým, ale spíš kolikrát nemám, fakt nemám, c tam dát a nejen u Tebe, ale i jinde a taď třeba řešim jeden kit u BA a nemám, fakt nemám a šiklo by se
Leni díky moc...už se na ně těším...myslím, že s těma fotkama je to výbornej nápad...jsem pro ...no a 4shared...nebudu komentovat...v určitou denní dobu je to zoufalý už několik dní...ale co..."vydržat, pianier" kdo si počká....no a už mi chybí jen poslední část...teď si na ní čekám jenom 320sec
Just wanted to let you know that 4-shared finally excepted the password for me, but I have been trying for over 2 hours and all I keep getting it the wait 189 sec. page over an over and still I've gotten no download link, alto the count for downlods keeps going up so some ct members have been able to download it while I am waiting. I think I'm going to give up for now and try again later.
momadee- Poèet pøíspìvkù : 45
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: