halo ,halo
+23
LOLA
pacina
zaza09
Lisah:)
momadee
Pantherka
Cali
jarcaG
Chaana
Jana Toros
Labka333
kasparovaivi
slajerka
ajva
lucccy
lasečka
Sarka
kacerikova
radarka
Tadeasek
Radka-S
b.l.a.n.k.a.
Admin
27 posters
Ginger Forum :: Chat
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: halo ,halo
Jsem taky za jedno s Blankou chtělo by to trošičku srovnat
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
Hi !
I'm new here !
I don't speak Czech lol
I'm Cali, I'm from Belgium !
I'm very happy to be here !
Thanks Ginger
I'm new here !
I don't speak Czech lol
I'm Cali, I'm from Belgium !
I'm very happy to be here !
Thanks Ginger
Cali- Poèet pøíspìvkù : 37
čus holky ,souhlasím..je v tom nepořádek..já také kolikrát přehlédnu......no já myslela ,že to bude vždy co kit ,to chlíveček....pro všechny jeden..ale varianta že budete mít každá svůj taky jde...tak se kdyžtak vyjadřujte..ať to nějak doladíme...jinak přiznávám já jsem prostě střelec a chaosem žiji "o)
hele kočky ještě jedna prosba..kdo mi poradí ale naprosto polopaticky jak udělám ,šablonu na blog..jaká je to velikost a jak a kam uložím....prosím...
Welcome here Cali
Leničko,ten nový kit je opět úúúžasnýýýý,jsi fakt šikulka
Leničko,ten nový kit je opět úúúžasnýýýý,jsi fakt šikulka
Leni,já souhlasím spíše s Tvým nápadem,že vždy uděláš chlívek pro nový kit a všechny holky tam vloží svoje Ločka...myslím,že to tak bude nejlepší,než lézt ke každému zvlášť do chlívku...
Sarka napsal:Leni,já souhlasím spíše s Tvým nápadem,že vždy uděláš chlívek pro nový kit a všechny holky tam vloží svoje Ločka...myslím,že to tak bude nejlepší,než lézt ke každému zvlášť do chlívku...
To beru taky, máme to tak u GT a super. Fakt to tam funguje ;-) Havně to vymýtit.
Jinak jsem koukala, že Leni udělala i masky SUPER. dÍKY ZA NĚJ, ALE NEVÍM, CO TAM DÁM
no pro mě je taky lepší jeden chlívek,,že to mám v jednom....ty Photomasky jsem si prostě musela vyzkoušet "o)já v podstatě dělám jen prostorový ločka to už musí bejt když jdu do rámečku "o) tak to když tak dejte ke mě- ono se to časem vytříbí
Holky všimla jsem si, že třeba z jednoho kitu vytvoříte více loček, a na všechny ločka otevíráte nový chlíveček. Děláte v tom nepořádek. Když vytvoříme první ločko dejme tomu z jahodového kitu, a založíte domeček, tak další ločko z jahodového kitu tam můžete také vložit. Je hodně chaotické kvůli každému ločko otevírat nové vlákno. Každá z nás by jsi měla otevřít jen jedno gallery vlákno a tam vkládat všechna ločka. Takhle by to bylo hodně přehledné. Ahojky Radka.
Holky pořádek v tom musíte udělat sami...každá sama...musíte svoje Ločka přesunout do galerky pod název kitu od Admina,tedy od Lenky...Lenča si to tak přeje,tak jí vyjděme vstříc,aby v tom nebyl pořád chaos...Lenča zadá vždycky název kitu a vloží tam svoje ločka a vy budete vkládat už jen jako répondre pod její Ločka....to samé bude u všech kitů
Leni a Ty klidně dávej odkazy ke stažení pod kit sem na fórum,ať nemusíš pořád rozesílat emaily...možná bude chvíli trvat,než si všichni zvyknou sem chodit a nakukovat...ale ušetří Ti to čas..a jde tu nastavit,aby chodilo upozornění na email,tak když vložíš nový kit,tak by mělo po nastavení přijít upozornění na email,že jsi vložila nový kit.
Jak píše Blanka u GT to tak funguje a je to super...vidíme všechny Ločka z daného kitu a zároveň mezi tím pokecáme a tak...
Tak zapracujte zlatíčka,ať je tu pořádek
Leni a Ty klidně dávej odkazy ke stažení pod kit sem na fórum,ať nemusíš pořád rozesílat emaily...možná bude chvíli trvat,než si všichni zvyknou sem chodit a nakukovat...ale ušetří Ti to čas..a jde tu nastavit,aby chodilo upozornění na email,tak když vložíš nový kit,tak by mělo po nastavení přijít upozornění na email,že jsi vložila nový kit.
Jak píše Blanka u GT to tak funguje a je to super...vidíme všechny Ločka z daného kitu a zároveň mezi tím pokecáme a tak...
Tak zapracujte zlatíčka,ať je tu pořádek
Šári...krásně napísané jen to schvaluji...určitě to tak bude přehledné nejen pro Lenču, ale i pro nás všechny ostatní...a jsem pro dávat linky nových kitů sem...určitě se sem naučíme nakouknout časem všechny...
pa...zdravím
pa...zdravím
s jedním chlívečkem souhlasím...ale linky sem asi dávat nebudu.všechny holky sem nechodí..tak je pro mě jednodušší poslat jeden mailík všem najednou a navíc to forum je veřejně přístupné,na což jsem byla upozorněna "o)od "konkurence" a kity by si mohl stáhnou kdo by chtěl..Forum se prý musí nějak bloknout..což mi přijde zbytečné ale jseem pro jeden chlíveček,tak to bylo i myšleno "o)třeba to vyjde příště "o)
OK, holky, plný souhlas s Vámi. Vkládat do jednoho chlívečku. Bude to konečně přehledný...
Taky jsem pro jeden chlíveček ...... takle mi to připadá jako .... chaos ...... např. jako v práci :-))))
Pantherka- Poèet pøíspìvkù : 65
ahoj holky souhlásím s vámi i když zase pozdě,ted nějak nestíhám nic,kluci jsou zase nemocni,prodělali jsme během jednoho týdne,zánět spojivek,nachlazení a zánět středního ucha což skončilo na ATB,takže není divu,že mi času moc nezbývá,
ještě mě napadlo,že by se mohl udělat chlíveček kde se bude psát kdy a kdo udělá CTM na DST,já to tak mám i u Nath designs a myslím,že tenhle způsob je i přehledný,co vy na to? to byl jenom nápad.
Všechny zdravím
ještě mě napadlo,že by se mohl udělat chlíveček kde se bude psát kdy a kdo udělá CTM na DST,já to tak mám i u Nath designs a myslím,že tenhle způsob je i přehledný,co vy na to? to byl jenom nápad.
Všechny zdravím
jééé Jaruško,to mě mrzí....já od té doby co Lea marodila,tak jsem děsně vystresovaná,je to asi týden co si v postýlce v 23 /oo zakašlala a já nespala asi do 4 do rána a poslouchala jsem zda nebude kašlat "o( snad se časem srovnam...navíc se děsím toho aby neměla horečku,protože to musíme hned k doktorce na kontrolu s močí...i kdyby to bylo jen nachlazení...příští týden jí chci dát už konečeně do školky,tak se budu modlit aby nic nechytla..Holky napadlo mě udělat ještě extra chlíveček kde ty co chtějí budou moci míti svoje komplet galerky,co vy na to ???
Leni, jsem pro...ještě mě tak napadlo...jestli bys neuvělala jeden chvílek pro QP...kdo by měl zájem udělat, tak ho tam vloží...že by byla nějaká změna...aby nebyla QPčka jen ode mě ale je to jen nápad...
díky Leni,to já i snad nespím od té doby co se mi narodil prvni syn,o tom druhým radči nebudu rozvádět debatu,oboum po narození zjistily poruchu imunity,takže co všechno snad může existovat jsme už prodělali a co ne ještě je před námi,u starš.syna jsem se pořádně vyspala až po 2 roce,kdy mi spával celou noc,ted u ml,to prodělávám znova,stařší chodí do školky takže ml,syn od něj všechno chytne,popravdě řečeno mé děti bývají nemocné každoročně od října do dubna takže jsem zvědavá který zaměstnavatel po mě chnapne a bude celej bez sebe mě zaměstnat,já budu mít na děcka víc paragrafu než má kalend.rok dní
já doufám,že čím budou kluci starší tím to bude lepší,ale moc nadějí si teda nedávám,taky sem byla vždy vystresovaná,když přišly horečky a zvracení,jenom co se mi narodil luky ten strach ze mě jaksi opadl a dneska když je jeden nebo druhej nemocní,prožívám to trošku klidněji,kromě vyjímky kdy jsou v nemocnici a hlavně na jipkách,to už sem si taky prožila to řvu jako malá,nejradči bych to vždycky vzala na sebe,ale nejde to každý si tím musí projít i my sme byli malí,že?
A co ty máš s malou Leou,
s chlívkem na komplet galerky souhlasim,super nápad!!!!
i pro ty QP i když já QP využívám opravdu jen zřídka
já doufám,že čím budou kluci starší tím to bude lepší,ale moc nadějí si teda nedávám,taky sem byla vždy vystresovaná,když přišly horečky a zvracení,jenom co se mi narodil luky ten strach ze mě jaksi opadl a dneska když je jeden nebo druhej nemocní,prožívám to trošku klidněji,kromě vyjímky kdy jsou v nemocnici a hlavně na jipkách,to už sem si taky prožila to řvu jako malá,nejradči bych to vždycky vzala na sebe,ale nejde to každý si tím musí projít i my sme byli malí,že?
A co ty máš s malou Leou,
s chlívkem na komplet galerky souhlasim,super nápad!!!!
i pro ty QP i když já QP využívám opravdu jen zřídka
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ginger Forum :: Chat
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: