halo ,halo
+23
LOLA
pacina
zaza09
Lisah:)
momadee
Pantherka
Cali
jarcaG
Chaana
Jana Toros
Labka333
kasparovaivi
slajerka
ajva
lucccy
lasečka
Sarka
kacerikova
radarka
Tadeasek
Radka-S
b.l.a.n.k.a.
Admin
27 posters
Ginger Forum :: Chat
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
halo ,halo
zkouška sirén "o) stěrače stírají ,světla svítí.....nějak nešlo přispívat ,sem mohla jen já "o) ale už to snad jde..... tak to zkuste
Re: halo ,halo
halo, už jsem taky na přijmu. Funguje to a už jsem vložila i ločka.
Lenko přeju ti ať ti toto forum běží jak po másle.
Lenko přeju ti ať ti toto forum běží jak po másle.
Tadeasek- Poèet pøíspìvkù : 43
tak to taky zkouším!!a sama jsem zvědavá, na co přijdu!
JOOO, funguje to! super! Leni přeji tvému foru úspěšný start
JOOO, funguje to! super! Leni přeji tvému foru úspěšný start
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
a prosím holky, za Lenku, sledujte a dodržujte termíny vkládání Loček do galerek Myslím, že si Lenka zaslouží, aby jsme to respektovaly, když od ní máme tak krásné kitíky zdarma. (jsem před chvílí koukala na MMb a už je tam zas spousta Loček vložených)
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
Také jsem koukala, že tam spousta loček je. A docela mě to zmátlo, protože Lenka mluvila o středě. Tak jsem jí pro jistotu napsala. A Lenča mi odepsala, že ločka se budou vkládat ve středu.
Ahoj orel tady sokol mě vše funguje jsem ráda mezi Vámi holky už se tu moc těším přeji všem hezký večer a Leničko díky moc jsi zlato
kacerikova- Poèet pøíspìvkù : 25
Achoooj scraperky tak jsem taky zde Už jsem viděla i Ločka některých z vás a jsou fakt supeeeer Já už taky něco smolím...teď jsem měla zařizování kolem narozenin mého broučka,ale už mám klídek a tvořím Leni moc díky za super kit
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
haloo jsem tady Leni zlobí mě pc stahuju kit ,ale veeeeeelmi pomalu
lasečka- Poèet pøíspìvkù : 2
ahoooj
halooo..taky se připojuji ke gratulaci k foru...snad mi to tu pujde,občas jsem fakt talent... uz se tu přes hodinu snažím nahrát Lo a neeejdeee...papapa všichni
lucccy- Poèet pøíspìvkù : 11
ahoj všem tu...také já hlásím signál...a úplně čistý Leni...máš to tady parádní...díky ti moooc
Naposledy upravil ajva dne Wed Mar 24, 2010 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Halo halo....... funguje :-) Leni díky mooooc za krásný kitík, hnedka se do toho pustím, nějak nestíham, jak je venku krásně :-))))))
slajerka- Poèet pøíspìvkù : 2
Ahojda Leni, stěrače stírají, světla svítí, všechno o.k. Jen ty moje oči nevidí, kdepa si prosím můžu vložit obrázek postavičky, to jako mě, na profil ????
kasparovaivi- Poèet pøíspìvkù : 38
aaa tiež gratulujem k foru všetko funguje, len ja som sa doplietla
ale konečne som tu
ĎAKUJEM !
KASPAROVAIVI - hore " Nastavení " , potom je tam taka lišta , kde sú možnosti, podpis.. atď.. a tam je aj obrázok postavičky
ale konečne som tu
ĎAKUJEM !
KASPAROVAIVI - hore " Nastavení " , potom je tam taka lišta , kde sú možnosti, podpis.. atď.. a tam je aj obrázok postavičky
Labka333- Poèet pøíspìvkù : 6
moc Leničko gratuluji k foru......paráda....děkuji
Jana Toros- Poèet pøíspìvkù : 5
Tak konečně jsem tu takéééé. Nešlo mi se sem vůbec zaregistrovat, tak až na asi padesátý pokus se mi to povedlo. Jsem asi mezi posledními novými zaregistrovanými. Leni gratuluji k založení fora, ať to tu frčíííí a jinak zdravím ostatní scraperky
zdravím vás všechny....asi jsem poslední jako obvykle:-)
Leni připojuji se k ostatním gratulacím
Leni připojuji se k ostatním gratulacím
holky tak jsem ráda,že se většině zadařilo a jdeme tak říkajíc "s dobou "PS už nemám 4shared v arabštině,včera mi to manža přecvakl na AN....konečně....ale těch řečí u toho..
Vidíš, kolik řečí umíš .............
Prosím Tě, nebylo by dobrý udělat nějaký chlívek na CTM Enabling na DST / CTM Enabling on DST? Koukala jse, že to holky dělají a pak aby byl přehled. Někde mají data a editovatelnou zprávu a pak se holky napíší k některému datu, kdy CTM udělají. Možná by se to tu taky mohlo zavést. Ale je to jenom návrh a taky se zrácím v galerkách - totálně.........
Nedalo by se s tím něco urobit? Aby tam holky třeba daly - své jméno a galerku....... Poznám to jen u pár lidiček, ale jinak ne a mrzí mě to, protože pak nevím nekoukám.... A myslím, že je škoda nekouknout. ;-) Ať se vyjádří i ostatní. Jsem taková, že co si myslím, to písnu, tak kdyby to někomu vadilo, omlouvám se za rejpání, ale fakt mi tam něco přijde zbytečný......
Myslím třeba to, že někomu nejde něco nahrát - přeci tu máme chat, ne? Tak se to může písnout sem ;-) Až budeš mít třeba 20 kitů a ke každýmu si každej otenře galerku, tak se zblázníme všichni a nikdo se v tom nevyzná.... Ale fakt jenom návrh, máš to plně ve své moci a záleží, jak se Ti to líbí.
Takže ještě jednou, omlouvám se.
Prosím Tě, nebylo by dobrý udělat nějaký chlívek na CTM Enabling na DST / CTM Enabling on DST? Koukala jse, že to holky dělají a pak aby byl přehled. Někde mají data a editovatelnou zprávu a pak se holky napíší k některému datu, kdy CTM udělají. Možná by se to tu taky mohlo zavést. Ale je to jenom návrh a taky se zrácím v galerkách - totálně.........
Nedalo by se s tím něco urobit? Aby tam holky třeba daly - své jméno a galerku....... Poznám to jen u pár lidiček, ale jinak ne a mrzí mě to, protože pak nevím nekoukám.... A myslím, že je škoda nekouknout. ;-) Ať se vyjádří i ostatní. Jsem taková, že co si myslím, to písnu, tak kdyby to někomu vadilo, omlouvám se za rejpání, ale fakt mi tam něco přijde zbytečný......
Myslím třeba to, že někomu nejde něco nahrát - přeci tu máme chat, ne? Tak se to může písnout sem ;-) Až budeš mít třeba 20 kitů a ke každýmu si každej otenře galerku, tak se zblázníme všichni a nikdo se v tom nevyzná.... Ale fakt jenom návrh, máš to plně ve své moci a záleží, jak se Ti to líbí.
Takže ještě jednou, omlouvám se.
Já jsem pro,aby měla každá svou galerku... jako tam je: B.l.a.n.k.a. Gallery, Chaana Gallery atd... a do každé galerky si budou holky vkládat svoje ločka z kitů od Lenky. Je v tom faaakt velkej chaos... Já souhlasím s Blankou. Akorát jsi mě Blani předběhla, chtěla jsem to sem taky písnout
Jojo...taky já se připojuji...je v tom tak trochu zmatek...jsem pro chlívky s přesným názvem na co který je
Holky díky za podporu. Fakt je tam v tom chaos, přesně jak píše Chaana - chce to, aby byla třeba nit - Layouts Gallery a tam bychom měli přesně ty názvy: Chaana gallery, Blanka Gallery apod..... Ale je to fakt na Lence
Ahoj, prosím Tě, 3. - 8.5. budu mimo domov, bez netu a tak. Jedeme na školu v přírodě. Chtěla jsem se omluvit. Pokud bys měla nějaký kit v té době, tak neudělám LO, ani jej nestáhnu, takže se předem omlouvám. Už teď s tím mám dost příprav, takže opravdu nebudu stíhat - díky za pochopení;
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ginger Forum :: Chat
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: