new kit BABY
+17
sonrisa
momadee
mika
kasparovaivi
Vladka
petrica
spirula
MargitaM
ivanekh
Chaana
Pantherka
jitu
Haňule 72
DitaB
Havanka
pacina
Admin
21 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: new kit BABY
A ještě třetí a mizím honem do koupelny a pak ... do hajan :-)
Pantherka- Poèet pøíspìvkù : 65
Ahoj Leni, to je super, jak se Ti plní Tvé sny...teď už věřím, že stihneš napsat i ten román ...děkuji za krásný kit
mika- Poèet pøíspìvkù : 67
Ahojky, téééda, asi jsem "zaspala" ale mi tentokrát nedošly linky na kitík... pomooooooooooc.
Pěkně prosím, smutně koukám, já chcííí takýýýý
Pěkně prosím, smutně koukám, já chcííí takýýýý
Woooooow zírám holky na ty Vaše náádhery!!
Já jdu taky s troškou do mlýna,chodím od ledna na třísměnný provoz do práce,takže skoro nic nestíhám a když mám klid,tak se mi ani nic nechce
Moc se omlouvám Leni,že teď netvořím,tak jak bych měla..snad to bude časen lepší,až si zvyknu..
Přeji všem sluníčkový víkend
Já jdu taky s troškou do mlýna,chodím od ledna na třísměnný provoz do práce,takže skoro nic nestíhám a když mám klid,tak se mi ani nic nechce
Moc se omlouvám Leni,že teď netvořím,tak jak bych měla..snad to bude časen lepší,až si zvyknu..
Přeji všem sluníčkový víkend
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
A tady je moje druhé dílko:-)
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
Ahojky |Leničko i holky.Já se Ti Leni moc omlouvám za nedodržení termínu,ale ted opravdu moc na pc nejsem,mám toho fakt moc ohledně sčítání lidu,ale už se to chýlí ke konci tak to snad hurá ten zápřah poleví.Spáchala jsem aspon jedno dílko,hned ho strčím na mmb a prosím fakt promin .Mějte holky všechny krásný a sluníčkový víkend.
jj a ještě holky máte překrásné prácičky,
jj a ještě holky máte překrásné prácičky,
gabka1- Poèet pøíspìvkù : 43
new kit BABY
Teda koukám,že tady je zase spousta nové krásy,holky vy teda válíte kde berete ten čas a nápady,já si připadám totálně vyždímané
Tady můj druhý pokus.
Krásný zbytek víkendu,já si budu užívat volna a doufám,že trochu zpočnu a z relaxuju.
Tady můj druhý pokus.
Krásný zbytek víkendu,já si budu užívat volna a doufám,že trochu zpočnu a z relaxuju.
Haňule 72- Poèet pøíspìvkù : 89
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: