Winter touch
+28
artmarty
sonrisa
kasparovaivi
ivanekh
MargitaM
Vladka
DitaB
momadee
runtosky
zaza09
Tadeasek
petrica
Haňule 72
Pantherka
jitu
mika
radarka
ajva
pacina
Babuse
Libuše
Hudyna
Havanka
Cali
Célosie
Chaana
Vrtule
Admin
32 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Winter touch
Sláva už je sníh
Krásný Leni, děkuji moc ...
Krásný Leni, děkuji moc ...
kasparovaivi- Poèet pøíspìvkù : 38
Barunka
teda holky, kochám se kochám, krásný dílka
teda holky, kochám se kochám, krásný dílka
kasparovaivi- Poèet pøíspìvkù : 38
Tak přidávám další Ločko
Krásná dílka
Krásná dílka
jitu- Poèet pøíspìvkù : 45
Nemůžu se vynadívat na ty nádherný ločka. Holky jste šikulky. Nesu první ločko. Nemám už moc času, chodíme na zkoušky do školky a od úterý nastupuji zpět do práce po MD. Nový kolotoč začíná nooo
Leni díky za kit.
Leni díky za kit.
Nádherný dílka!!!! Jen zíráám!!!
Naposledy upravil sonrisa dne Sun Nov 21, 2010 6:16 pm, celkově upraveno 1 krát
tak já taky nestačím zírat a fotku jsem si opět vypůjčila, takže tu můj pokus...
amazing pages, ladies!!!
amazing pages, ladies!!!
spirula- Poèet pøíspìvkù : 28
Hi girls perfect work ...My PC is broken and I am not sure if I will be able to upload on shabby shop..so before put to the gallery check up if is kit in shop please "o)
holky mám v háji PC a nevím zda budu moc nahrát na Shabby tak v pátek prosím překontrolujte zda je vůbec v obchodě...za chvilku vyrážím s Leou k doktorce měla děsnou horečku v noci ,museli jsme dělat zábal...a ještě ke všemu mám mamču v nemocnici s infarktem...už to fakt nechápu co je tohle za debilní rok!!!To jsem fakt nezažila,že se mi všechco takhle s...leta bylo všechno procházka růžovým parkem...
holky mám v háji PC a nevím zda budu moc nahrát na Shabby tak v pátek prosím překontrolujte zda je vůbec v obchodě...za chvilku vyrážím s Leou k doktorce měla děsnou horečku v noci ,museli jsme dělat zábal...a ještě ke všemu mám mamču v nemocnici s infarktem...už to fakt nechápu co je tohle za debilní rok!!!To jsem fakt nezažila,že se mi všechco takhle s...leta bylo všechno procházka růžovým parkem...
Leni, zlato, drž se!!! Posílám alespoň virtuální objetí, holka, nemáš to lehké! Ať je maminka brzy v pořádku a Leušce ať klesne horečka! A PC ať se rozchodí.... A ten příští rok bude mnohem, mnohem LEPŠÍÍÍÍÍ!!!!!
Leni, drž se , přeju Leušce i mamince brzké uzdravení. Bude líp
ivanekh- Poèet pøíspìvkù : 22
Holky nááádhera,to jsem se pokochala!!
Leni nestíhám..omlouvám se,že vkládám pozdě..
Leni nestíhám..omlouvám se,že vkládám pozdě..
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
Lenko,to je mi líto,
přeji,ať je co nejdříve lépe
...a zde mé druhé...Leni,díky za krásný kit
přeji,ať je co nejdříve lépe
...a zde mé druhé...Leni,díky za krásný kit
Babuse- Poèet pøíspìvkù : 19
Ahojky Holky... Leni, máš úžasný kit, je vážně radost si s ním pohrát, ikdyž jsem teď zjistila, že jsem si ho stáhla nějak špatně a chybí mi v něm dost věcí.. přesto se mi podařilo něco vytvořit... snad se líbí...
Jinak se klaním před tvým týmem, je to faaakt bombaaaa
a ještě jeden...
Jinak se klaním před tvým týmem, je to faaakt bombaaaa
a ještě jeden...
henulka- Poèet pøíspìvkù : 36
Tý jo Henulko tvoje ločka jsou senzační a to první s těma rukama mě dostalo. Je nádherný.
Leni přeju malé i mamince brzké uzdravení. Snad ten rok příští bude lepší.
Ločka jsou nádherná.
Leni přeju malé i mamince brzké uzdravení. Snad ten rok příští bude lepší.
Ločka jsou nádherná.
Tadeasek- Poèet pøíspìvkù : 43
No Henulko, to Lo s těma rukama je bomba!!!
A Leni, doufám, že už je malá zdravá a mamince je líp!!!Držíme palce
A Leni, doufám, že už je malá zdravá a mamince je líp!!!Držíme palce
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
Leni, čtu to až dneska... Když se to s.re tak se to s.re..
Doufám, že všechno už je v pořádku nebo v brzké době bude, držím pěsti! Snad sis to vybrala na x let dopředu.
Drž se a opratrujte se!
Doufám, že všechno už je v pořádku nebo v brzké době bude, držím pěsti! Snad sis to vybrala na x let dopředu.
Drž se a opratrujte se!
holky díky moc,mamča je doma ,ale momentálně má srdíčko v háji a nesmí nic dělat ,v únoru jí budou dělat bajpas ,tak se musí moc,moc šetřit.Lea je ok i na konntrole v moči nic nebylo,hurá...najvíc mě stresuje hlídání..příští týden si bere dovču David a pak já tak máme do konce roku postaráno...ale mamča to težce nese na Leušce visí...tak jí s dědou hlídali v čera jen na noc a dopoledne,bez Leušky bejt nemůže to by jí dorazilo,ona ležet nemusí ale nesmí se namáhat tak si povídaj a hrajou člověče nezlob se a jinak se o ní stará Walda-něco jako náš děda"o)..mamča to zavinila že jí bylo blbě už od čtvrtka a záchranku volal David až v pondělí.doktoři pěkně nadávali ,že to ještě nezažili...tak slíbila,že jakmile jí bude jen trochu divně,tak hned voláme..
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: