early fall new kit
+34
gabka1
b.l.a.n.k.a.
Tadeasek
jitu
Ladka
artmarty
jarcaG
Cali
spirula
Tigrushka
ajva
zaza09
Célosie
MargitaM
Chaana
Havanka
mika
Miranda
LOLA
ivanekh
petrica
pacina
runtosky
dida
Vladka
Sarka
Hudyna
Pantherka
momadee
Haňule 72
Vrtule
strawberry24
Libuše
Admin
38 posters
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: early fall new kit
Ahoj Leni, děkuju za krásný kit Už jsem doma a můžu tvořit!!
Holky, nádherná prácička, moc krásná ločka.
Holky, nádherná prácička, moc krásná ločka.
ivanekh- Poèet pøíspìvkù : 22
ahojky Ivetko,tak jste krásně odpočatý,viď"o) díky za krásný,perfektní ločko,Lea dojí jablko /hurá ,konečně jí jablka vůbec je nechtěla potvora/a frčíme k babičce na chajdu
Admin napsal:ahojky Ivetko,tak jste krásně odpočatý,viď"o) díky za krásný,perfektní ločko,Lea dojí jablko /hurá ,konečně jí jablka vůbec je nechtěla potvora/a frčíme k babičce na chajdu
Leni, jsme odpočatý, lázně nám fakt prospěly!! Klárka už chodí do školky a já mám trochu času jen pro sebe. V sobotu jdeme na svatbu, tak se těšim! Užijte si to s babičkou na chajdě a já jdu ještě pověsit prádlo, nějak se mi to tu kupí a fakt nevim, kdo to bude žehlit
Naposledy upravil ivanekh dne Fri Sep 24, 2010 12:35 pm, celkově upraveno 1 krát
ivanekh- Poèet pøíspìvkù : 22
Teda holky já fakt nádherné práce...krásná podívaná. Ten kit je božíííííí. Tak i já jdu se svou troškou do mlýna:-) a Leničko ještě jednou moc děkuji. Mějte se krásně
Tak jdu ještě s jedním,snad se bude líbit.Holky máte krásné práce,díky za inspiraci!!
Tak i mně se konečně podařilo stáhnout tento krásný kit a obdivuju Vaše ločka, jsou nádherná...
Leni díky...
Leni díky...
mika- Poèet pøíspìvkù : 67
mika napsal:Tak i mně se konečně podařilo stáhnout tento krásný kit a obdivuju Vaše ločka, jsou nádherná...
Leni díky...
nádhernééééé
Haňule 72- Poèet pøíspìvkù : 89
holky tiše tady zírám na vaše úžasná dílka!!!
Leni tady jeden ráček pro tebe,snad potěší,fotečky Leontýnky máš úžasné,člověk neví kterou vybrat
Dobrou noc!!!
Leni tady jeden ráček pro tebe,snad potěší,fotečky Leontýnky máš úžasné,člověk neví kterou vybrat
Dobrou noc!!!
Haňule 72- Poèet pøíspìvkù : 89
Fakt krásná dílka ... holky super, taky tiše zírám tak jako Hanka ....
Pantherka- Poèet pøíspìvkù : 65
Ahoj Leni, mě stahování taky nefunguje, snažím se to stahnout od včerejška
ale zobrazuje se mi tam něco jako že: Soubor , který jste požadovali není platný.
Jinak podle loček tady se moc těším, kitík vypadá nádherně...Snad to už brzy půjde...
ale zobrazuje se mi tam něco jako že: Soubor , který jste požadovali není platný.
Jinak podle loček tady se moc těším, kitík vypadá nádherně...Snad to už brzy půjde...
Havanka- Poèet pøíspìvkù : 36
holky tak mě už se to taky podařilo stahnout.Leni kit je nádherný i všechny dílka tady.Tady je mé první
strawberry24- Poèet pøíspìvkù : 31
Zdravím holky, Leni, já stáhla kit v pohodě. Nesu první ločko. Všichni to máte super!
Ty brďo...úžasně tvoříte baby
Já jsem vytvořila jeden ráček pro scraperku Janičku Kotolanovou
Já jsem vytvořila jeden ráček pro scraperku Janičku Kotolanovou
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
díky holky moc,moc,moc tak to vypadá,že nakonec se zadařilo stáhnout všem,nechápu co s tím bylo,ale hlavně že už je to "o)
A další můj ráček pro Dášu a její princeznu Lucinku
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
tak tady je mé druhé Leni děkuji
strawberry24- Poèet pøíspìvkù : 31
ahojky holky! Tak já jsem se stažením vůbec neměla problém, kitík je opravdu fantastický i Vaše dílka. Nejradši bych se hned pustila do tvoření, ale bohužel za chvilku jedu pro Šimonka do školky a pak odjíždíme k babičce do Krkonoš na čtyři dny. Takže Ločko Leni dodám až příští týden
MargitaM- Poèet pøíspìvkù : 46
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 3 z 6
Povolení tohoto fóra: