new kit MAGIC
+29
gabka1
ivanekh
mika
DitaB
ajva
b.l.a.n.k.a.
Hudyna
kasparovaivi
henulka
Cipísek40
Haňule 72
Cali
artmarty
zaza09
MargitaM
pacina
Vrtule
Chaana
runtosky
Vladka
dida
Pantherka
Célosie
jarcaG
petrica
Libuše
radarka
momadee
Admin
33 posters
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: new kit MAGIC
holky krásný mooooc,Leni i Tvůj rámeček je dokonalý !!!Holky na Shabby je nějaká fatální chyba,už druhý den,nelze vkládat do košíku nic,kdyby se to náhodou nepovedlo opravit,ale do týdne snad sakryš jooo,tak dám vědět..
kit Magic
Všechny tady moc zdravím
Jsem tu nová a vkládám své první LOčko z tohoto nádherného kitu..děkuji mnohokrát Leničce za šanci a za krásný kit
Máte tu moc krásná LOčka, jste strašně šikovné..a já se budu snažit se Vám alespoň trošku přiblížit
Snad to vložím do správného chlívečku Mějte se moc krásně
Jsem tu nová a vkládám své první LOčko z tohoto nádherného kitu..děkuji mnohokrát Leničce za šanci a za krásný kit
Máte tu moc krásná LOčka, jste strašně šikovné..a já se budu snažit se Vám alespoň trošku přiblížit
Snad to vložím do správného chlívečku Mějte se moc krásně
new kit MAGIC
Tak vkládám druhé kitík je úžasný jen moje fantazie někde hodně daleko pokulhává
fotečku mám půjčenou od Anne Geddes
fotečku mám půjčenou od Anne Geddes
Haňule 72- Poèet pøíspìvkù : 89
new kit MAGIC
Tak já si dovolím vložit další LOčko Ten kit je fantastický!! Moc děkuji a přeji krásnou neděli
Naposledy upravil Hudyna dne Sun Aug 29, 2010 8:07 pm, celkově upraveno 2 krát
Vítám Tě Gábinko,děkuji za první dílko ,co plašíš Hani,vdyť je to parádní....Holky Shabby furt nefachá už 3.den...ach joooo,Laura ta majitelka to moc neřeší a správci servru řekli,že už je to spravené,ale není,stále nejde žádný produkt.."o(tak jsem fakt docela zvědavá..
new kit MAGIC
Tak ještě jedno LO do třetice Snad s ním nejsem úúplně "mimo mísu" chi...kdyžtak pro usmání Ty elementy jsou naprosto fantastický, hlavně jiskřičky, pavučiny i ten pavouk je BOMBA!! Krása Leni, děkuji:-) Mějte se krásně
Rak for Ginger
Holky máte to všechny perfektní Vítám Tě mezi námi Gábi
Holky máte to všechny perfektní Vítám Tě mezi námi Gábi
MargitaM- Poèet pøíspìvkù : 46
krásný holky -Jaruško- ty taky co blázníš.....vždyť je to paráda Margi děkuji za perfect ráčka
To jsou parádní Ločka. Já mám jedno už asi týden rozdělané a pořád není kdy ho dodělat. Změna práce dává trochu zabrat.
Vítám mezi námi Hudynu...super práce, ten pavouk na té ruce...blééé!!!
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
Ahojkys holky...skvělá dílka...spousta úžasných nápadů...fakt parádní podívaná...taky přidávám jedno ločko...Leni...pokud bys chtěla...měla bych ho i jako QP ...a Hudyno...vítám tě mezi nás
Moc všem děkuji za krásné přivítání...jste strašně hodné. Všechny máte fantastická LOčka, snad Vám to tu nebudu moc kazit Mějte se krásně..spoustu skvělých nápadů a opravdu děkuji
Admin napsal:díky Ivet,pošli mi ho prosímmmmm
Leni...tady by byl link ke QP...mám připravit i náhled?
http://www.4shared.com/file/Aw0cng8D/Magic_Design_by_Ginger-QP_by_A.html
díky Ivet já to udělám.....holky mě už fakt hrábne na Shabby furt to nejde pomooooooc.."o) ach joooo
krásná Ločka holky!!!to jde samo, z takového božího kitu! DitaB super zpracovala celou rodinku. Já zítra valím po 3,5 letech opět do práce.
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
Admin napsal:díky Ivet já to udělám.....holky mě už fakt hrábne na Shabby furt to nejde pomooooooc.."o) ach joooo
Leni...já tam mam problém i s vložením ločka...nechce mi to přihlásit...se picnu
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: