GIRLS kit
+24
radarka
b.l.a.n.k.a.
gabka1
Tigrushka
Chaana
zaza09
Vladka
Sarka
jitu
Cipísek40
Haňule 72
mika
Tadeasek
adasam
DitaB
Célosie
jarcaG
MargitaM
Pantherka
ivanekh
dida
runtosky
Libuše
Admin
28 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: GIRLS kit
Leni moc děkuji, já to sem vkládala s takovými rozpaky....původně to mělo skončit v koši, ale už kvůli těm asi 260 vrstvám jsem to dokončila a tak jsem fakt ráda, že se Ti to líbí
mika- Poèet pøíspìvkù : 67
Verunka, zlato moje .......
kasparovaivi- Poèet pøíspìvkù : 38
GIRLS kit
mé druhé LO
adasam- Poèet pøíspìvkù : 17
Holky, máte to nádherný!
Beautiful pages girls!
Leni, nemohla jsem se rozhodnout jaký LO, tak posílám obě
Beautiful pages girls!
Leni, nemohla jsem se rozhodnout jaký LO, tak posílám obě
Vrtule- Anonymní
tak já mám konečně úspěšně staženo...zas mám nouzi o holčičí foto, tak jsem zkusila velkou holku
I finally downloaded. I have no pictures of girls, so I tried a "large" girl
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
A ještě jedno ... naše slečna Karolína :-)))
Pantherka- Poèet pøíspìvkù : 65
Moc vás tady všechny zdravím...jdu hooodně pozdě...ale přesto chválím...jak kitík, tak vaše dílka z něj...šikulenky jste
Tady by bylo něco málo ode mě...Leni, pokud bys měla zájem...udělala jsem i verzi pro QP ... když tak zašlu link ke stažení
I go with mine picture too late, but still ... your works are wonderful ... really ....Lenka I made a version for QP ... if you want , I send link
QP
Tady by bylo něco málo ode mě...Leni, pokud bys měla zájem...udělala jsem i verzi pro QP ... když tak zašlu link ke stažení
I go with mine picture too late, but still ... your works are wonderful ... really ....Lenka I made a version for QP ... if you want , I send link
QP
Gorgeous pages ladies!!!
momadee- Poèet pøíspìvkù : 45
Admin napsal:SWEET PAGES HERE LADIES "O) iVETKO POŠLI MI PROSÍM LINKY NA TO SUPROVNÍ QP DÍKY
Leni...tady je link...jsem ráda, že se LO líbí...snad potěší i ostatní
http://www.4shared.com/file/k4qwHVdZ/Design_by_Ginger-_Girls-QP_by_.html
náhled si uděláš ty, nebo ho mám spáchat po svém ? ...dobrou
díky kotě,vytvořím to- už mám někde šablonu -doufám."o)...dnes jsem ale kantáre "o) byli jsme s Leou na té kontrole ,do týdne se dozvíme výsledky ,ale Leuška byla zlatíčko statečný,napichovali jí ručičku zase tu kanilku,poustěli do ní radioaktivní kontrastní látku a 4x snímkovali nebo scenovali/nebo jak se tomu nadává/a to se u toho nesměla vůbec hýbat ,ale vydržela "o) 20minut pak 2x 3 minuty a pak 15 minut ,no to bych snad nevydržela ani já "o)
jééé...to je mi princezničky líto...je to holka statečná...budu držet pěsti...
Leni díky za možnost QP...i za náhled...počkám na něj a pak to vložím na galerky a na blog, ju?
pa
Leni díky za možnost QP...i za náhled...počkám na něj a pak to vložím na galerky a na blog, ju?
pa
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: