new kit Perfect day
+26
Vladka
henulka
adasam
radarka
Mimulka
gabka1
MargitaM
b.l.a.n.k.a.
ajva
Haňule 72
Rose4u
zaza09
mika
Cipísek40
Chaana
Cali
Tadeasek
Pantherka
jitu
artmarty
jarcaG
Radka-S
momadee
Lisah:)
natascha
Admin
30 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: new kit Perfect day
Holky, máte naprosto perfektní Ločka
A zde je můj první hokus pokus:
A zde je můj první hokus pokus:
MargitaM- Poèet pøíspìvkù : 46
new kit Perfect day
tak tady moje druhéé s neteřinkou Terezkou
je to tady samá narozeninová pecka,kitík se mooccc povedl Leni,děkuji
je to tady samá narozeninová pecka,kitík se mooccc povedl Leni,děkuji
Haňule 72- Poèet pøíspìvkù : 89
Leni, děkuju tady by bylo QP
link
http://www.4shared.com/file/to6K3byz/Design_by_Ginger_Perfect_day-Q.html
a taky jsem zkusila náhled...nooo...myslím, že to není to pravé ořechové, viď
link
AHOJKY LENIČKO A VŠECHNY HOLKY TADY.JÁ JEN NA VAŠE PŘEKRÁSNÉ PRÁCIČKY A LENI OPĚT SUPER KITÍK.MOC DĚKUJI A SNAD SI NĚCO VYBEREŠ.PAPA
gabka1- Poèet pøíspìvkù : 43
...NEBO OSTŘEJŠÍ..OPĚT SE NEMŮŽU ROZHODNOUT
gabka1- Poèet pøíspìvkù : 43
wooow,holky samá nádhera,stránka po stránce,jenom valím oči,Ivet nádherný QP-tleskám ti
Ivet krásný QP to jsi ho nemohla udělat o pár dní dřívajva napsal:Leni, děkuju tady by bylo QP
link
Cipísek40- Poèet pøíspìvkù : 45
krásný kit, krásná Ločka holky!!! moje první, konečně...
radarka- Poèet pøíspìvkù : 51
Oh girls - your pages are beautiful!!! And Ajva - you are such a talent - LOVE your QP, sweetie!
And Lenka - your kits are so much fun and soooooooo wonderful to work with. There's sooooooo much to them, I can NEVER decide what to make lol!! Here's mine
And Lenka - your kits are so much fun and soooooooo wonderful to work with. There's sooooooo much to them, I can NEVER decide what to make lol!! Here's mine
Lisah, your page is absolutely gorgeous. I can not stop looking
Holky, máte naprosto úžasná Ločka
A zde je můj druhý hokus pokus:
Holky, máte naprosto úžasná Ločka
A zde je můj druhý hokus pokus:
MargitaM- Poèet pøíspìvkù : 46
PERFECT DAY
Leni nádherný kit a všechna LO z něj jsou tady úžasná
tady mé první :
tady mé první :
adasam- Poèet pøíspìvkù : 17
Oh Margarita! You are so kind, thank you sweetie!! I love your new page - But you are always soooo creative!!!
Adasam - Beuatiful and very sweet!!!
Adasam - Beuatiful and very sweet!!!
[quote="Lisah:)"]Oh girls - your pages are beautiful!!! And Ajva - you are such a talent - LOVE your QP, sweetie!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lisah...sweetie...you know, how to please me thanks for your lovely comments...and your pages are...but you know it...GREAT !!! I look forward to each of your new page...nice day
Holky, tleskám všem vašim nápadům a jejich realizaci...Great work ladies
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lisah...sweetie...you know, how to please me thanks for your lovely comments...and your pages are...but you know it...GREAT !!! I look forward to each of your new page...nice day
Holky, tleskám všem vašim nápadům a jejich realizaci...Great work ladies
wooooooow absolutely perfect work girls I am so happy you are in my CT I love you you are very creative and your ideas are unbelievable
holky omlouvám se, že za vámi dobíhám tak pozdě,ale jak se říká - pozdě,ale přece..
vaše dílka jsou úžasná.. taky přináším jedno ke dni dětí.. nebo aspoň k našemu dni..hi hi tady je:
vaše dílka jsou úžasná.. taky přináším jedno ke dni dětí.. nebo aspoň k našemu dni..hi hi tady je:
henulka- Poèet pøíspìvkù : 36
Admin napsal:Leni,to je naprostá špička,prostě famozní dílko
Díky Leni..tolik chvály...hi hi... ten tvůj kit mi prostě sedl...ostatně vůbec poslední dobou děláš samé super věci...ještě jednou díííík
henulka- Poèet pøíspìvkù : 36
Ajva - I love your layouts and YOU, too! I Wish I could cluster Like That! Makes me mad:) hahaha!
And LENKA - I am sooooo Happy To Be Here With You and your girls:) You are so wonderful to work for:) And Leni - Your page is AWESOME!! xoxoxo
[B] Helunka [/ b] - When, When, When are you going to teach a class ???!!!! You are soooooooooo Talented! I tried this weekend to try to create pages and shadowed Several Everytime They looked worse Than The One Before:) hahaha! Your layout is soooooooooo unique and gorgeous, sweetie and your little girl is gorgeous toy he plays! You always bring the kits to such a beautiful life
And LENKA - I am sooooo Happy To Be Here With You and your girls:) You are so wonderful to work for:) And Leni - Your page is AWESOME!! xoxoxo
[B] Helunka [/ b] - When, When, When are you going to teach a class ???!!!! You are soooooooooo Talented! I tried this weekend to try to create pages and shadowed Several Everytime They looked worse Than The One Before:) hahaha! Your layout is soooooooooo unique and gorgeous, sweetie and your little girl is gorgeous toy he plays! You always bring the kits to such a beautiful life
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: