vkládání kitů
+2
ajva
Admin
6 posters
Ginger Forum :: Info
Strana 1 z 1
vkládání kitů
kočky v rámci zpřehlednění,prosím o vkládání vždy do mnou založeného chlívku pro kit , díky mooooc
Re: vkládání kitů
leni, nedá se vložit nic do složky pro vlastní galerku ...komentovat smí jen admin...
Leničko,zítra odjíždíme do těch lázní,tak pokud bude nějaký nový kit a pošleš mi ho na email,tak mi ho miláček stáhne,ale tvořit z něj budu až se vrátíme a to bude 23.6. ju?
pak všechno doženu neboj
Mějte se krásně zlatíčka..pááááááááááááááááá
pak všechno doženu neboj
Mějte se krásně zlatíčka..pááááááááááááááááá
Sarka- Poèet pøíspìvkù : 82
Ahoj holky touhle cestou bych se chtěla s Váma rozloučit, z důvody nemocí, a chození do práce, už nemám tolik času na tvoření. Leni chci ti poděkovat za to, že jsi mě dala prostor v tvém ct teamu a mohla jsem tady tvořit. Přeji ti hodně nápadů, a holkám krásné ločka. Jěště jednou děkuji.
kacerikova- Poèet pøíspìvkù : 25
sorry sweetie, I don't understand what you say
LOLA- Poèet pøíspìvkù : 11
Hi
Due to my health reasons im going to have to leave your ct im not doing what is required of me as a member due to my health
so i wish you well in finding new ct. But i would like to thank you for the fun ive had using your kits
thanks again Rose
Due to my health reasons im going to have to leave your ct im not doing what is required of me as a member due to my health
so i wish you well in finding new ct. But i would like to thank you for the fun ive had using your kits
thanks again Rose
Rose4u- Poèet pøíspìvkù : 9
Ginger Forum :: Info
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: